Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΑΜ Ηλείας: Να απαντήσουμε στην εξαθλίωση με ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η απελπισία στην οποία οδηγείται ολοένα και μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού πληθυσμού από τις πολιτικές  των ντόπιων δοσιλογικών κυβερνήσεων, εκδηλώνεται πλέον έντονα και σε διαρκή βάση. Ως μια τέτοια εκδήλωση απελπισίας  πρέπει να θεωρείται και το αυξανόμενο ενδιαφέρον του κόσμου για το "κίνημα του 1 ευρώ" για τα τέλη κυκλοφορίας.


Δυστυχώς έχει αποδειχθεί  ότι η λύση στο αδιέξοδο δεν μπορεί να έρθει μέσα από τέτοιου είδους νομικές πράξεις, καθώς στο πολύ πρόσφατο παρελθόν έχουν πραγματοποιηθεί  παρόμοιες δράσεις που δεν κατόρθωσαν, ούτε στο ελάχιστο, να ανασχέσουν τα καταστροφικά σχέδια των κυβερνώντων.

Στο σημείο που βρισκόμαστε θεωρούμε ότι στόχος κάθε κινήματος και πολίτη που αντιστέκεται στο υπάρχον καθεστώς,  πρέπει να είναι η ολική ανατροπή του. Αυτό μπορεί να γίνει μέσα από την οργάνωση και εφαρμογή μιας ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ,  πυρήνας της οποίας θα είναι  μια γενικευμένη λαϊκή στάση πληρωμών απέναντι στο κράτος και στους εισπρακτικούς μηχανισμούς του (εφορίες, τράπεζες, ΔΕΚΟ).

Πρέπει να γίνει αντιληπτό στον κάθε Έλληνα ότι αποτελεί πατριωτικό του καθήκον να υπερασπιστεί το Σύνταγμα, τους Νόμους που συμφωνούν με αυτό και εντέλλει την ίδια του την Πατρίδα και να αντισταθεί ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, όπως το ίδιο το Σύνταγμα επιτάσσει, απέναντι σε ένα πολιτικό σύστημα που το καταλύει συστηματικά, εκχωρώντας την Εθνική Κυριαρχία στους δανειστές, την ώρα που εξαθλιώνει με τη βία όλο και περισσότερους πολίτες (Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας, άρθρο 120, παρ. 4).


ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΗΛΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου